top of page

lovi er et skridt i retningen for et transparent og bæredygtigt fødevaresystem.

Alle gulerødder fortjener en ekstra chance

lovi er lavet med reddede afgrøder, der ellers ville have været kasseret på grund af deres skønhedsfejl. Denne juice hjælper ikke kun med at mindske madspild, men den reducerer også naturressourcer, som vand, fra at blive spildt.

Hvert år ender omtrentlig 1/3 af den mad, der produceres globalt, faktisk med at blive spildt. Dette beløber sig til 1.3BN tons madspild!

 

Hvis vi vil fodre den voksende befolkning, skal vi ikke kun producere mad på en bedre måde, men vi skal også finde måder for at reducere madspild og spise det, vi allerede producerer.

Udfordringen i vores fødevaresystem
LoviJuice_Bottle-Packaging.png
Længe leve guleroden!

FN anslår, at 40-50% for rodafgrøder, frugter og grøntsager, der dyrkes hvert år, aldrig kommer fra gård til bord. For gulerødder når 25-30% af de dyrkede gulerødder ikke slutbrugerne på grund af fysiske eller æstetiske defekter.

I Danmark er gulerødder det næststørste afgrødeaffald. Med et årligt overskud på over 1.000 tons økologiske gulerødder, der ikke kan markedsføres direkte til forbrugerne. Vi mener, at hver frugt og grønt fortjener en ny chance.

Hvad gør lovi speciel?

Vi ønsker at være gennemsigtige med vores processer og give dig magten til at træffe bæredygtige beslutninger. Grundlæggende ser du, hvad vi ved.

Derfor har vi vedhæftet en QR -kode til etiketten. Vi vil vise dig, hvor dette produkt kommer fra, og hvilken indvirkning det har på miljøet. 

bottom of page